vineri, 27 septembrie 2019

S-a lansat OnePlus 7T


       Compania chineza OnePlus a reusit in cativa ani sa se faca remarcati prin produsele premium cu dotari de flagship la preturi imbatabile. Nu de multe ori telefoanele produse de acestia erau denumite "flagship killer". In ultima perioada am vazut ca acestia au cam marit preturile si s-au apropiat de preturile practicate de Apple, Samsung sau Huawei. Tin minte si acum momentul cand mi-a venit curierul cu un OnePlus One, iar toti colegii mei se uitau la mine de parca nu stiau ce se intampla.        Cand le-am spus ca este o companie din china ai inceput cu mistourile. Acum nu le vine sa creada cat de cunoscuta este compania.
       Acum revenind la subiectul acestei postari, noul smartphone produs sub brand-ul OnePlus are un design foarte aratos cu specificatii excelente, dar nu este la fel de futuris precum versiunea Pro. OnePlus 7T are un ecran de 6.55 inch ce vine cu un notch de tip picatura situat in centrul partii superioare a telefonului, sub earpeace. Display-ul este de tip AMOLED la 90Hz ce beneficiaza de tehnologi precum HDR10+ sau DCI-P3 100% spectru de culoare. Cei de la OnePlus il mai denumesc si Fluid AMOLED.
       Asa cum era de asteptat OnePlus 7T, vine cu procesorul Snapdragon 855+ (cel mai perfomant la momentul actual), 8 GB RAM, 128 sau 256 GB spatiu de stocare, baterie de 3800 mAh cu incarcare rapida, USB type C, senzor de amprenta in ecran si toate celelalte specificatii deja cunoscute.
 

       Pe spatele telefonului se regasesc trei camere de 48, 12 respectiv 16 MP care sunt amplasate intr-un cerc ce ne aminteste de vechile modele Nokia Lumia.
Pentru versiune cu 128 GB de stocare trebuie sa scoateti din buzunare 600 de euro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu