marți, 21 ianuarie 2020

Xiaomi Pocophone F1 primeste update-ul la Android 10


       In septembrie anul trecut Google a lansat noul Android 10. Dea atunci, Xiaomi a lansat MIUI 11 bazat pe Android 10 pentru cateva dispozitive printre care Redmi K20 Pro, Mi 9, Redmi K20, Redmi Note 7, etc. Compania a lansat MIUI 11 pentru popularul POCO F1 inca din noiembrie anul trecut, dar versiunea de baza a fost tot Android 9 Pie. Inainte de anul nou, Xiaomi a lansat sursele de nucleu pentru Android 10 ce vizau telefoanele POCO F1, Mi MIX 2s, Mi MIX 3 si seria Mi 8. Acest lucru ne-a dat de inteles ca cei de la Xiaomi nu au renuntat la a mai actualiza aceste modele, ba din potriva. Asa cum vedeti si in titlu Xiaomi a lansat actualizarea la Android 10 pentru POCO F1 cu interfata MIUI 11.
       Acesta actualizare este in versiunea beta si este destinata doar personelor care vor sa testeze. Daca sunteti interesati puteti descarca acest update accesand link-ul de mai jos, iar instalarea se va face, bineintes, manual. Cu toate astea, nu veti putea instala acest pachet daca nu aveti un recovery custom cum ar fi TWRP (gasiti pe net tutoriale).
       Trebuie sa tineti cont ca aceasta actualizare este una beta ce cu siguranta va avea si unele bug-uri. In cazul in care depindeti foarte mult de telefonul vostru va recomand sa asteptati actualizarea stabila la Android 10.

                                      MIUI 11 beta (Android 10) pentru POCO F1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu