marți, 14 ianuarie 2020

Assassin's Creed Ragnarok se lanseaza anul acesta pe PS5 si Xbox Series X


       Nu mai este o surpriza faptul ca Ubisoft lucreaza la un joc cu vikingi care sa faca parte din seria Assassin's Creed. Ba chiar si numele jocului era cunoscut si anume Ragnarok. Azi primim noi informatii datorita scaparilor de pe 4 chan si Reddit, care au dezvaluit o buna parte din poveste, dar si sosirea jocului pe PS5.
       Pentru a explora noi directii creative si probabil o noua platforma hardware, Ubisoft a facut o pauza de un an dupa lansarea jocului Assassin's Creed Odyssey. Jocul ar urma sa ruleze atat pe PS5 si PS4, cat si pe Xbox One si Xbox Series X. Data de lansare este programata pentru 29 Septembrie 2020, iar jucatorii vor putea alege intre un personaj feminin cat si unul masculin, exact ca in Odyssey.
       Se vor pastra mecanicile RPG intalnite in ultimele doua jocuri si vom putea alege din clase de personaje, cu cate un skill tree dezvoltat. Ubisoft a adaugat si arme in plus, upgrade-uri pentru fiecare si unele arme se vor putea strica dupa cateva lupte, adaugand putin realism jocului. Actiunea are loc in secolul 9 si noi vom controla un tanar viking numit Jora. S-a modificat si coop-ul, asa ca vom putea parcurge misiunile alaturi de patru prieteni in mod colaborativ dupa modelul Ghost Recon.
       Unele surse spun ca Assassin's Creed Ragnarok va primi un teaser trailer alaturi de consola PS5 la un eveniment organizat in Februarie 2020. Harta din joc ar urma sa fie uriasa, acoperind atat zona din Anglia, dar si Parisul, Kievul si tarile nordice. Vom putea naviga cu nave de lupta, dar nu se va pune mare accept pe acest lucru. Apar in joc si personaje din Vikings ca Rollo, Bjorn si Ragnar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu