vineri, 2 februarie 2018

DJ Sava feat. Olga Verbitchi - Coco Bongo (videoclip nou)


DJ Sava revine in 2018 cu videoclipul piesei "Coco Bongo" alaturi de Olga Verbitchi (castigatoarea sezonului sase al concursului X Factor).

Muzica a fost compusa de catre DJ Sava, Zagga, Catalin Tamazlicaru si Cristian Tarcea, iar textul este scris de catre Zagga.

Videoclipul regizat de catre Alex Ceausu ne duce cu gandul catre vara, deoarece avem fete sexy, mare, plaja si o poveste de dragoste.

“Cred ca lansarea acestei piese reprezinta o noua etapa, echivalenta cu un vis implinit in viata mea. Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multa experienta, dar mai ales posibilitatea de a cunoaste oameni noi! Iar mai frumos de atat nu poate fi. Multumesc mult tuturor pentru acest pas”, ne spune Olga Verbitchi.

“«Coco Bongo» este primul single pe care il lansez anul acesta si sper sa va placa. Este o piesa care te duce cu gandul la zilele de vara si la petrecerile in aer liber din Mexic. Ma bucur ca pentru aceasta piesa am colaborat cu Olga Verbitchi, una dintre cele mai bune voci din tara”, declara DJ Sava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu