duminică, 1 martie 2015

HTC a lansat One M9 la MWC 2015


HTC a lansat noul One M9 la MWC 2015. Flagship-ul seamna foarte mult cu modele mai vechi si are un corp din aluminiu unibody, usor rotunjit si are un display de 5 inch Super LCD 3 la o rezolutie FullHD. Procesorul este un octa core Snapdragon 810 pe 64 bit. Pe partea audio nu lipsesc binecunoscutele difuzoare BoomSound care se aud excelent. Telefonul mai vine cu o memorie RAM de 3 GB. Camera de pe spate este una de 20 MP cu lentila de 27.8 mm si deschidere F2.2, blitz dual LED, captura video 4K. Lentila camerei este protejata cu o sticla de safir. Camera Ultrapixel este situata in zona frontala, cu rol de captura selfie.
La capitolul conectivitate terminalul HTC One M9 sta foarte bine: avem parte de LTE categoria 6 sau categoria 9 in unele regiuni, oferind suport pentru 21 de benzi LTE. Avem parte si de Bluetooth 4.1, GPS, Glonass, Wi-Fi AC si NFC. Vine cu o functie de incarcare rapida e bateriei de 2840 mAh.
Camera foloseste un senzor de la Toshiba si este capabila de captura in format RAW.
Telefonul vine cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop + interfata HTC Sense 7.0 si vine pe gri gun metal, roz cu accent auriu pe rama laterala si argintiu cu accent auriu/roz lateral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu