sâmbătă, 13 decembrie 2014

Loredana - Santa Baby (videoclip nou)


Loredana ne ofera in preajma sarbatorilor de iarna o reinterpretare a celebrei piese "Santa Baby", cantata de Eartha Kitt. Filmarile au avut loc la Stejarii Country Club la Beauty District in regia lui Remus Achim. In acest videoclip isi fac aparitia si cele doua semifinaliste din echipa Loredanei de la Vocea Romaniei, Maria Hoja si Ilina Bacila.
“‘Santa Baby’ este un cantec de Craciun atipic. Imi place sa ies din tipare, sa fac lucruri care sa-mi reprezinte spiritul rebel. Povestea cantecului este despre o domnita care ii scrie Mosului o scrisoare de Craciun in care ii cere aproape imposibilul. Adica ce-i mai scump si mai de lux pe lumea asta. O mica ironie si satira la adresa unei fete care viseaza sa il intalneasca pe baiatul plin de bani, gata sa ii implineasca toate dorintele.
In schimbul promisiunii facute mosului ca va fi la fel de buna ca anul trecut. Si daca ea crede in Mos, vrea sa vada daca si Santa Baby crede in ea. Genul de poveste incredibil de actuala, chiar si acum, la mai bine de o jumatate de secol de cand a fost scrisa. E un cantec de Craciun superb, pozitiv, nostim foc care are si un clip pe masura, in care apar Ilinca si Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea Romaniei!”, ne spune Loredana.
Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu