luni, 4 noiembrie 2013

Samsung Galaxy S III a inceput sa primeasca actualizarea la Android 4.3

Veste buna pentru posesorii de Galaxy S III, Samsung a inceput sa distribuie update-ul la Android 4.3 Jelly Bean. Terminalul va face saltul de la Android 4.1.2 direct la Android 4.3, trecand astfel peste Android 4.2. Sa nu uitam ca telefonul are mai bine de un an de cand a aparut pe piata, iar Samsung se pare ca inca se mai preocupa de el. Galaxy S III a trecut prin mai multe actualizari, a fost lansat cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, pe urma a fost actualizat la Android 4.1.1 Jelly Bean, dupa aceea Android 4.1.2, iar acum primeste Android 4.3 Jelly Bean. Sunt tari care au primit Android 4.2.1 sau 4.2.2, dar Samsung a oprit acesta actualizare pentru a putea lucra la Android 4.3.
Momentan doar cei din Irlanda care au cumparat telefonul de la Vodafone se pot bucura de Android 4.3 pe telefonul lor, versiunea este GT-I9300.
Noua versiune de Android aduce schimbari in interfata, aplicatia de setari este cea din S4, dar din pacate nu este integrata functia de securitate, anti phishing, atat de apreciata pe Galaxy Note III. Android 4.3 vine si cu drivere noi pentru GPU, o tastatura noua, suport pentru Galaxy Gear, dar si functia Daydream.
Pana la sfarsitul lunii cu sigurata toata lumea va avea Android 4.3 Jelly Bean pe smartphone-urile lor Galaxy S III.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu