vineri, 15 noiembrie 2013

Instaleaza CyanogenMod foarte simplu cu doua aplicatii

Dupa cum prea bine stiti sau daca nu stiti aflati acum, CyanogenMod este cel mai bun si folosit custom ROM pentru Android. Acesta este foarte rapid, bine optimizat (valabil pentru variantele stabile), arata bine si merge pe o gama variata de dispozitive. Pana acum daca iti doreai sa instalezi acest custom ROM pe dispozitivul tau trebuia sa treci prin mai multi pasi (root, custom recovery, deblocare bootloader, etc), iar daca ceva nu mergea sau sareai vreun pas riscai sa-ti brick-uesti telefonul.
Cei de la CyanogenMod s-au gandit la asta si au lansat doua aplicatii care ne usureaza munca in instalarea acestui custom ROM. Prima aplicatie este pentru Android si bineinteles se instaleaza pe telefon, iar cealalta este pentru Windows (Vista, 7 sau 8) si se instaleaza pe PC.
Este necerasa conectarea telefonului prin cablu USB la PC si trebuie sa va faceti backup la toate datele din memoria dispozitivului. Instalarea va incepe din aplicatia instalata pe Android, iar dupa aceea continuati pe PC, daca nu ma insel aplicatia are si limba romana, deci va fi foarte simplu de instalat.
Din pacate momentan sunt supoartate cateva dispozitive, dar cu siguranta vor urma si altele. Lista completa cu dispozitivele suportate o gasiti aici.

CyanogenMod Installer - screenshotCyanogenMod Installer - screenshot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu