luni, 15 aprilie 2013

S-a lansat servicul de cloud cu cea mai buna securitate se numeste Tresorit si ofera 50 de GB

In momentul de fata sunt foarte multe servicii ce ofera stocare in cloud si trebuie sa vi cu ceva nou ca sa castigi increderea utilizatorilor. Tresorit noul serviciu de store in cloud, promite cea mai buna securitate, o securitate atat de buna incat daca iti uiti parola nu o mai poti recupera, asa ca aveti grija ce parola va puneti cand va faceti cont. Cei de la Tresorit ofera celor care reusesc sa le sparga serverele 10.000 de euro, atat de increzatori sunt in sistemul lor de securitate.
Din pacate exista doar o aplicatie pentru Windows, nu avem nici macar interfata web, putem sincroniza foldere si invita prieteni pentru a colabora la anumite foldere. Ne promit in viitorul apropiat ca vom avea aplicatie pentru Android si iOS, sincer mi-as dori si o interfata web. Tresorit fiind la inceput este cam saracacios in optinuni, dar sper sa se imbunatateasca odata cu trecerea timpului.
Spatiul de stocare este de 5 GB iar limita pe fisier este de 1,5 GB, dar daca o sa dati click pe link-ul de mai jos o sa obtineti 50 de GB.
Cand o sa dati click pe link o sa se descarce un mic programel, il instalati si dupa aia va faceti cont direct din program ca sa primiti cei 50 de GB.
Pentru a primi 50 GB click aici , grabiti-va nu se stie cat va mai dura oferta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu