duminică, 1 iulie 2012

Jailbreak Untethered pe iOS 5.1.1 (iPhone, iPad, iPod Touch) tutorial

Putem face jailbreak untethered(nu necesita repornirea device-ului cu redsn0w) pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch ce ruleaza iOS 5.1.1(este ultimul disponibil public) datorita echiperi de la Chronic Dev.
Pentru a face jailbreak trebuie sa descarcam aplicatia Absinthe 2.0 si sa avem un device cu iOS 5.1.1 instalat, procesul este foarte simplu.
Daca pe device-ul dumneavostra Apple aveti alta versiune de iOS, va recomand sa-l actualizati la 5.1.1 prin iTunes, folosind optiunea "Update/Restore"



Aplicatia Absinthe 2.0 functioneaza pe:
* iPhone 3GS
* iPhone 4
* iPhone 4S
* iPod Touch 3G
* iPod Touch 4G
* iPad 1
* iPad 2 Wi-Fi
* iPad 2 3G
* iPad 2 2012
* iPad 3 Wi-Fi
* iPad 3 Wi-Fi + 4G.

Si acum sa incepem tutorialul!
Atentie! Acest jailbreak poate dauna dispozitivului dumneavostra si poate sa-l faca sa numai functioneze la parametrii normali sau sa numai functioneze deloc. Eu nu sunt responsabil pentru eventualele daune care se pot produce, asa ca voi va asumati toata responsabilitatea acestui lucru. Aveti mai grija ce faceti!

Pasul 1: Trebuie sa descarcam aplicatia Absinthe 2.0 de aici pentru MacOSX (10.5, 10.6, 10.7) , Windows (XP/Vista/7) , Linux (x86/x86_64).
Pasul 2: Deschideti aplicatia Absinthe 2.0(pe care ati descarcat-o de mai sus) si conectati device-ul la PC, prin cablu USB.
Pasul 3: In programul Absinthe vom cauta butonul "jailbreak" pe care vom da click si vom astepta ca aplicatia sa termine procesul de jailbreak.
Aasta a fost tot! Foarte usor si simplu nu? Mai jos am pus o inregistrare in care vi se arata cum se face toata "smecheria".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu