sâmbătă, 2 iunie 2012

Cel mai bun antivirus este facut de romani

Bitdefender Internet Security (produs romanesc) este cel mai bun antivirus din lume, asta nu o spunem noi, ci nemtii care au facut cea mai severa testare din lume AV-TEST.
Bitdefender a obtinul cel mai mare punctaj, pentru a 6-a oara de la inceputul anului 2011 si pana acum.
Nici o alta companie din industria securitatii nu a obtibut vreodata performanta Bitdefender-ului. Romanii s-au clasat pe locul intai la seria de teste din martie-aprilie si au acumulat 17 puncte din 18 posibile, au fost testate 22 de produse antivirus printre care Nod32, Kaspersky, Symantec, Panda, etc.
Antivirusul nostru a obtinut punctaje maxime(cate 6 puncte) la testele privind capacitatea de reparare a sistemului dupa o infectie si cea de protectie.
A obtinut 5 puncte la categoria usurinta in folosire, fiind intrecut doar de Panda si Nod32, solutii antivirus care s-au clasat foarte slab la primele doua categorii.
Evaluarea s-a realizat in cel mai respectat si independent laborator de tastare din lume de produse antivirus si antispyware, AV-TEST, ce are sediul in Magdeburg, Germania.
In ultima perioada Bitdefender a obtinul o multime de premii internationale, inclusiv locul intai la testele "real-world" derulate de o alta organizatie reputata, AV-Comparatives in 2012.

Un comentariu:

  1. Bitdefender nu e bun din cauza ca mananca rami si spatiu mult...Un antivirus Bun nu trebuie sa faca asa eu votez Eset Nod32Antivirus5.Cel mai bun din 2012 si e si romanesc.Nu ocupa spatiu nu ocupa rami.Iti detecteaza toti virusi pana si trojanii .. si are si WEB security. Urmatoarea lista de antivirusi buni:
    1.Eset Nod 32 Antivirus5
    2.Bitdefender
    3.Kaspersky
    4.Avira
    5.Avast

    RăspundețiȘtergere