sâmbătă, 25 februarie 2012

Google stie cele mai intime secrete ale tale

Mai este o saptamana pana cand politica de confidentialitate va fi schimbata in ceea ce priveste stocarea si utilizarea informatiilor personale ale userilor.
Exista o modalitate prin care ii poti impiedica pe cei de la Google sa stie ce varsta ai, unde locuiesti, ce sex ai sau ce orientare sexuala.
Trei pasi simpli prin care poti scapa de acest lucru:
1.Intra pe pagina Google si logheaza-te pe contul tau. Utilizeaza meniul de sub numele tau din partea dreapta-sus, pentru a acea acces la setarile tale. Da un click pe account settings sau setarile de cont, depinde in ce limba este meniul.

2.Cauta sectiunea numita services sau servicii si vei gasi un link "vezi istoricul web vizibil sau invizibil"  (view, enable, or disable web history), asa cum apare in caseta rosie, da un click pe el.



 3.Dupa toti acesti pasi putem sterge istoricul web si toate detaliile cautarilor, facand click pe remove web history sau sterge istoricul web, dupa ce am facut asta istoricul va ramane invizibil.






Dupa ce am facut acesti pasi vom impiedica Google sa ne depisteze si sa stocheze aceste informatii, pe care le poate utiliza in folos propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu